Napravio saobraćajnu nezgodu pa pobjegao sa mjesta događaja, policija ga uhapsila sat vremena kasnije

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 03.12.2023. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Skelanima i Milićima), tri saobraćajne nezgode (u Srebrenici, Zvorniku i Skelanima) i četiri lica su lišena slobode (u Srebrenici, Milićima i dva u Zvorniku). O hapšenjima u protekla 24 sata iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica su 03.12.2023. godine, oko 03,10 časova, lišili slobode lice M.M. iz Bratunca zbog izazivanja saobraćajne nezgode pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 2,03 g/kg. Policijskoj stanici Srebrenica je istog dana oko 02,30 časova prijavljena saobraćajna nezgoda u mjestu Dugo polje, opština Srebrenica. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Peugeot” kojim je upravljalo lice M.M. Protiv navedenog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Sudu.

Policajci u Zvorniku uhapsili dva vozača automobila koji su odbili da se testiraju na prisustvo opojnih droga u organizmu:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 03.12.2023. godine oko 03,20 časova, lišili slobode lice inicijala S.Ć. iz Bijeljine zbog odbijanja da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 03.12.2023. godine oko 00,05 časova, lišili slobode lice inicijala G.T. iz Zvornika zbog odbijanja da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *