Nastavlja se dječiji bioskop i ovog vikenda u Domu omladine Zvornik

Domu omladine Zvornik nastavlja sa radom na projektu Dječiji bioskop. Repertoar je raznovrstan i nudi animirane filmove za djecu uzrasta od 3 do 15 godina. Bioskop će imati projekcije četvrtkom i petkom od 18:00 časova i subotom i nedeljom od 12 časova. Filmovi su sinhronizovani. Cijena karte je 2 KM.




Ovim projektom Dom omladine želi da pruži kontinuirani rad bioskopa i približi ga najmlađoj publici koja je repertoarom bila uskraćena za ovakve projekcije. Među crtanim filmovima koji se planiraju prikazivati nalaze se Klasici Čarlsa Dikensa, kao i razna Diznijeva ostvarenja starijeg i novijeg datuma.
Repertoar:
Četvrtak 13.07. – Spasavanje u Hong Kongu (18:00) sinhronizovano
Petak 14.07. – Beti i misterija Ksandugua (18:00) sinhronizovano
Subota 15.07. – Ružno pače na ljetovanju (12:00) sinhronizovano
Nedelja 16.07. – Kiriku I (12:00) sinhronizovano

Nastavlja se dječiji bioskop i ovog vikenda u Domu omladine Zvornik
Ovako je bilo prethodnog vikenda

Prvi čitatelji portala koji putem društvene mreže na ovaj post u komentaru ostave naziv projekcije koju žele pogledati dobijaju na poklon dvije ulaznice za tu predstavu. U slučaju da u istom minutu budu upisana dva koemntra na post, ulaznice dobija onaj ko prije na svom profilu razmjeni ovaj post sa opcijom public.

Ulaznice Vam poklanjaju portal zvornicki.ba i Dom omladine Zvornik.




Dovedite Vašu djecu da na vrijeme da spoznaju čari bioskopa i nedostatke telefona, tableta i drugih tehnoloških dostignuća koja okupiraju pažnju najmlađih.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *