BEOGRAD – Radovi na najvećim gradilištima u Srbiji, koji se nijednog dana tokom epidemije virusa korona nisu prekidali, biće nastavljeni i sutra nakon vaskršnjih praznika, a među njima je dionica auto-puta Beograd-Sarajevo od Sremske Rače do Kuzmina.
20200420153749_314000

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je da se očekuje da će na 11 najvećih infrastrukturnih projekata biti ukupno angažovano više od 3.600 radnika.

Ona je rekla da se radovi nastavljaju i na izgradnji auto-puta “Miloš Veliki” od Preljine do Požege, na Moravskom koridoru, obilaznici oko Beograda, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije.

Prema njenim riječima, radovi se nastavljaju i na željeznici, i to na dionici od Jajinaca do Male Krsne, kao i na izgradnji dionice brze pruge Beograd-Budimpešta na dijelu od Beograda do Stare Pazove, kao i na dionici od Stare Pazove do Novog Sada.

Radove na ovoj dionici kod Čortanovaca planirano je da sutra zajedno obiđu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Mihajlovićeva.

Radovi se nastavljaju i na rehabilitaciji regionalnih puteva, izgradnji komunalne infrastrukture i gradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti širom Srbije. Prenosi glassrpske.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *