Nestali petnaestogodišnjak iz Bratunca pronađen živ i zdrav u Srbiji kako bere jagode

Petnaestogodišnji učenik 9. razreda osnovne škole iz Bratunca pronađen je danas na području susjedne Srbije, na ovo ukazuju nezvanične informacije.

Nestali petnaestogodišnjak iz Bratunca pronađen živ i zdrav u Srbiji kako bere jagode

On je u tu susjednu zemlju otišao biciklom, nakon nesuglasica u porodici. Pronađen je, kako saznajemo, u saradnji sa srbijanskom policijom, na jednom imanju, gdje je brao jagode.

Portparol Policijke uprave Zvornik Miljan Bobar potvrdio je da je dječak pronađen i da će biti vraćen porodici.

Nestanak dječaka, podsjećamo, prijavljen je jučer, a nakon što se od kuće udaljio u utorak navečer.

– Policijski službenici odmah su poduzeli potrebne mjere i radnje na pronalasku nestalog lica i ono je danas pronađeno. Sve dalje radnje policija će preduzimat u saradnji sa nadležnim centrom za socijalni rad – kazao je Bobar.

U zvaničnom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik o ovom slučaju se navodi:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, pronašli su petnaestogodišnjaka iz Bratunca, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Bratunac 30.05.2019. godine.

Naime, nakon zaprimljene prijave u vezi nestanka maloljetnika koji se 28.05.2019. godine u večernjim časovima udaljio od kuće u mjestu Orlica, opština Bratunac, policijski službenici su započeli intenzivnu potragu i preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska nestalog lica, došli do saznanja da se isti nalazi na području R. Srbije.

Daljim aktivnostima koje su realizovane u saradnji sa pripadnicima MUP-a R. Srbije, navedeno lice je pronađeno i predato roditeljima. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ovog događaja, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama dječak je pronađen u jednoj od susjednih opština Bratunca preko Drine u republici Srbiji.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...