Ovih dana gradska mjesna zajednica Srpska Varoš uljepšana je za novi sportski teren namjenjen ljubiteljima košarke svih uzrasta. Zahvaljujući rukovodstvu ove mjesne zajednice, gradskoj upravi i vrijednim omladincima, sportski teren je adaptiran i pušten u funkciju u rekordnom roku.

Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Najmlađi su odmah ocijenili kvalitet novog terena

 

Nedostatak sportskih terena u ovom dijelu grada Zvornik je evidentan, ali i očekivan zbog samog terena i položaja kompletne mjesne zajednice.Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Vrijedni Varošani u akciji

Ranije postavljeni koš u Srpskoj Varoši prije nekoliko godina nije se dugo zadržao zbog nedovoljnog parking prostora, pa su nezadovoljni žitelji ove mjesne zajednice odlučili da uklone koš i teren za igru kako bi imali gdje parkirati svoja vozila.

Posljednja akcija je odraz šire zajednice Srpske Varoši zbog evidentnog nedostatka prostora za najmlađe, a prostor za parkiranje nije više tako velik problem kao što je bio ranijih godina bio.

Košarka u Zvorniku sve više dobija na popularnosti i raspostranjenosti na teritoriji cijelog grada.Novi košarkaški teren u Srpskoj Varoši
Pogled iz drugog ugla

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *