Friday, June 5#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Novi ormari i ormarići za mališane u osnovnoj školi u Liplju


Prati novosti i na fejsbuku!

Humanitarci iz organizacije “Help Others” sa sjedištem u Salzburgu nastavljaju sa dobrim djelima. Danas je na red došla područna škola u Liplju koja je dobila nove ormare i ormariće. Na H.O. Help Others o današnjoj akciji je navedeno:

Novi ormari i ormarići za mališane u osnovnoj školi u Liplju

U prethodnoj posjeti O.Š. Liplje zapazili smo da u učionicama nedostaju ormari za učiteljice i ormarići za učenike te smo odlučili ovom prilikom ih iznenaditi sa ormarima i ormarićima. Danas su volonteri Humanitarne organizacije Help Others iz Salzburga donirali ormariće za učenike O.Š. Liplje.

Ormari će biti od koristi kako učenicima tako i učiteljicama, veliku većinu pribora za školu će skladištiti u svojim ormarima i držati ih pod ključem.

Pored ormarića za učenike svoje ormare su dobile i učiteljice koje će koristiti za skladištenje dječijih radova, testova i ostalih dokumenata.

Učenici kao i učiteljice osnovne škole Liplje su bili presretni za ovu donaciju , ovo je bilo veliko iznenađenje za njih jer nisu ni slutili da će ikada dobiti ormare i ormariće. Zahvalili su se na ovoj donaciji i poželjeli još mnogo uspjeha u humanitarnom radu i ljudima koji podržavaju humanitarni rad.

(Help others)

Podijelite nas :

loading...