Odbojkaši OK Drina spremni za predstojeći plejof i borbu za prvaka i Premijer ligu

Odbojkaši Drine završavaju pripreme za predstojeći plejof za prvaka Republike Srpske što ujedno znači i plasman u najveći rang ovog sportskog takmičenja države Bosne i Hercegovine. Završnica za prvaka u odbojici RS-a za Zvorničane počinje u subotu, a prema riječima Vladimira Petrovića napokon je u Zvorniku sve spremno da ovaj grad napokon dobije Premijerligaša.

Petrović je u ime OK Drina Zvornik pozvao sve navijače da u subotu dođu u veliku halu sportske dvorane i daju podršku za odlučujući korak da grad Zvornik napokon dobije premijerligaša u kolektivnom sportu:

Naši seniori su završili poslednju proveru, odnosno prijateljsku utakmicu protiv OK “Bosna” iz Kalesije, kao deo priprema za izazove koji slede! 💪 Spremni smo za sledeći korak u našoj sportskoj avanturi.

U subotu, od 20 časova, očekuje nas polufinale plej-ofa za ulazak u Premijer Ligu! Pozivamo sve naše navijače da se pridruže i podrže naš tim u što većem broju. Vaša podrška je ključna u ovom važnom trenutku, i zajedno možemo postići velike stvari! 

Vidimo se na tribinama kako bismo zajedno bodrili naše momke ka novoj pobedi i ostvarenju cilja!

Dođite u subotu u sportsku dvoranu i dajte vjetar u leđa našim momcima za konačni iskorak.

Posljednji sportski kolektiv iz Zvornika koji je igrao Premijer ligu je rukometni klub Drina, a prije njih Premijer ligu Bosne i Hercegovine igrali su juniori OKK Zvornik-Basket.

U igri su ove sezone za ulazak u Premijer ligu i košarkaši OK Drina-Princip, ali je prema svemu neprikosnoveni favorit ove sezone KK Jahorina i biće težak zadatak za zvorničke poletne košarkaše da savladaju ovu prepreku, ali se oni ne predaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *