Odbojkašice Drine savladale tim Maglića iz Foče

Odbojkašice „Drine“ u sklopu 15. kola prvenstva Republike Srpske, na domaćem terenu ugostile su ekipe Maglića iz Foče i poslije prave drame slavile na kraju ukupnim rezultatom 3:2 u korist domaće ekipe.

U Zvorniku se u ovom meču odvijala prava drama.  U prvom setu odbojkašice Drine su izdominirale i na kraju isti osvojile ubjedljivim rezultatom
25 : 12. U drugom setu gošće iz Foče pružaju jači otpor, ali Zvorničanke dolaze do osvajanja seta rezultatom 25 : 21, onda u trećem setu dolazio do prve pobjede Fočanku rezultatom 20 : 25 da bi u četvrtom setu došlo do prave drame jer Fočanke dobijaju isti rezultatom 17 : 25. Ipak Zvorničanke skupljaju dovoljno snage i utakmicu rješavaju u svoju korist dobivši posljednji set rezultatom 15 : 13 za četvrtu pobjedu ove sezone.

Poslije odigranih 15 kola, Zvorničanke su u donjem dijelu tabele na desetoj poziciji sa 11 osvojenih bodova. Slavija se nalazi na začelju tabele bez bodova, a sa 7ovojenih bodova su pretposlednje jedanaeste odbojkašice Bratunca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *