Dugo najavljivana i očekivana Skupština Fudbalskog kluba Drina iz Zvornika na kojoj je  trebalo da se podnese izveštaj o radu u proteklom periodu i da se izvrši izbor članova uprave kluba i novog trenera, odložena je za idući ponedeljak.

Gradski stadion Zvornik,
Gradski stadion Zvornik,

Kako prenosi portal radio Osvita, Mirko Milošević  predsjednik Skupštine FK Drina Zvornik izjavio je da je do odlaganja došlo iz objektivnih razloga.
Za portal Zvornicki.ba predsjednik FK Drina u ostavci Jelenko Vasić izjavio je da nije upoznat sa svim detaljima oko odgađanja Skupštine. Izvještaji su spremni, sve je pripremljeno i što je trebalo da se pripremi za Skupštinu sa moje strane urađeno je. Drina je iznad svih nas i svega u ovom gradu tako da su nam u narednom periodu potrebna što hitnija rješenja, a Skupština je najbolji put da se ona pronađu. Završio je svoju izjavu Vasić.

Odgođena Skupština FK Drina Zvornik
Rukovodstvo Kluba i grada
Jelenko Vasić, Zoran Stevanović i Milan Đokić

 

Fudbaleri i stručni štab nastaviljaju pripreme prema planu. Narednog vikenda Drina gostuje u Tojšićima kod Kalesije gdje će uzeti učešće na fudbalskom turniru i odigrati dvije utakmice.

Prvenstvo počinje 12.augsta, a Drina u prvom kolu dočekuje Zvijezdu09 iz Bijeljine koja je prvi favorit za ulazak u viši rang.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *