Gradsko vijeće PDP-a Zvornik održalo je Sabor na kojem su izabrani novi članovi koji će u sljedećem mandatu činiti ovu organizaciju.

Tijekom Sabora, član Predsjedništva PDP-a i koordinator za izbornu jedinicu 6, Milenko Ristić obratio se prisutnima, ističući važnost organizacije stranke Zvornik i uvjerenje da će novoformirani odbor, koji čine mnogi mladi, ali uz podršku starijih i iskusnijih kolega, postići izvrsne izborni rezultat.

Mitar Vidaković, povjerenik PDP-a GrO Zvornik, rekao je da je došlo vrijeme da njegova generacija, sada formirani ljudi, vrati svoje roditelje i sve koji su u njih uložili:

“To možemo učiniti tako da ostanemo i borimo se zajedno za svoje pravo na rad i dostojanstven život u našoj zemlji. Da bi se napravila promjena, mladi trebaju preuzeti inicijativu i biti izabrani “, kaže Vidaković.

Naglašava da mladi ljudi ne smiju biti samo glasački stroj niti koristiti svoj potencijal za osobni interes dok se država urušava:

“Zato pozivamo sve ljude da nam se pridruže u zajedničkoj borbi kako bismo zajedno mogli biti promjena koju želimo vidjeti u našem društvu”, istaknuo je Vidaković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *