Danas je u velikoj sali Skupštine grada Zvornik održana Skupština FK Drina Zvornik. Sjednici je prisustvovalo 16 članova što je bilo dovoljno za kvorum potreban za donošenje odluka.

Održana Skupština FK Drina Zvornik, prihvaćene ostavke i imenovana Radna grupa
Jelenko Vasić podnosi Izvještaj o finansijskom poslovanju Kluba

Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju podnio je dosadašnji predsjednik Kluba Jelenko Vasić. Poslije iscrpne rasprave Izvještaj je prihvaćen od strane prisutnih članova.

Skupština je prihvatila i ostavku dosadašnjeg predsjednika Kluba i razrješila mandata Upravu FK Drine Zvornik.

Jelenko Vasić ostaje na funkciji vršioca dužnosti Predsjednika kluba do imenovanja novog predsjednika i Uprave FK Drina Zvornik, što će se prema riječima predsjednika Skupštine FK Drine Zvornik Mirka Miloševića, dogoditi na sljedećoj Skupštini koja je planirana početkom mjeseca novembra.
Do održavanja nove Skupštine imenovana je radna grupa koja će pripremiti sve potrebno da se održi Izborna Skupština kluba.

Održana Skupština FK Drina Zvornik, prihvaćene ostavke i imenovana Radna grupa
Predsjednik Kluba, predsjednik Skupštine i sekretar

Radna grupa ima zadatak da u narednom periodu konsoliduje stanje u FK Drina Zvornik. Pored predsjednika Skupštine kluba i V.D. predsjednika Jelenka vasića u radnu grupu su imenovani još Vladan Matić, Aco Kostić i bivši predsjednik FK Drina Zvornik iz 1986.g. čuveni advokat u penziji Mirzet Mustafić.

Održana Skupština FK Drina Zvornik, prihvaćene ostavke i imenovana Radna grupa
Novo staro lice u FK Drina Zvornik – Mirzet Mustafić

Sutra je prvi sastanak Radne grupe na kojem će se utvrditi presjek stanja u Klubu, zvanično imenovati Stručni štab prvog tima i omladinskih selekcija, kao i novi plan rada i poslovanja do kraja ove kalendarske godine.

Fudbalerima predstoji sezona koja počinje za deset dana, a o vlastitom statusu u Klubu svi će znati više poslije prvog sastanka danas imenovane Radne grupe.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *