Oglasili se iz Policijske uprave i gradonačelnik Zvornika nakon sinoćnjeg fizičkog napada na istaknutog člana NF-a i urednika "Bolji Zvornik"

Vladimir Ilić, istaknuti član novoosnovane partije Narodni Front i urednik portala „Bolji Zvornik“, sinoć je pretučen u blizini jednog ugostiteljskog objekta nakon proslave poslovne Nove godine, prenio je portal InfoBirac.net. U izjavi za ovaj portal Ilić je naveo da je prepoznao jednog od napadača i da sumnja da je napad politički motivisan. Upravo sam dao izjavu u policiji gdje sam podnio krivične prijave, izjavio je Ilić za portal InfoBirac.net i dodao da se zbog udarca u glavu ne osjeća dobro i da gubi svijest te se nakon davanja izjave u policiju opet uputio na dodatne medicinske preglede.

Iz policijske uprave Zvornik su istakli da su Policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili slobode lice G.Š. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Ugrožavanje sigurnosti“, a više detalja će saopštiti nakon završetka istražnih radnji.

Iz Gradske uprave su istakli da je uhapšeni bio na proslavi poslovne Nove godine sa još 118 radnika koji su kupili ulaznice za ovu proslavu. Gradonačelnik Bojan Ivanović ogradio se od bilo kakvog oblika nasilja i osudio ovaj napad.

– Osuđujem bilo kakvo nasilje i pozivam policiju i nadležne organe da što prije reaguju. Ono što znam je da su i napadnuti Ilić i osumnjičeni Škiljević bili sa svojim kolektivima na ovoj proslavi sa koje sam ja otišao oko 23.15. Tražiću da se utvrde motivi i razlozi ovog napada, kako on ne bi bio ispolitizovan. Očekujem da nadležne službe veoma brzo iznesu pred javnost epilog ovog incidenta – rekao je Ivanović, a prenio portal InfoBirac.net.

Portal Zvornicki.ba osuđuje svaki oblik i vid nasilja prema bilo kojem pojedincu bez obzira na njegovu politički, vjersku i nacionalnu opredijeljenost!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *