Ognjen Pavlović otvorio Evropski juniorski džudo kup u Sarajevu, a Dane Pepić sudio neke od najvažnijih mečeva

Prethodnog vikenda u Sarajevu je održan prestižni Evropski juniorski džudo kup  na kojem su učešće uzele stotine takmičara iz cijele Evrope. Ostat će zapisano da su Zvorničani igrali važne, odnosno najvažnije uloge u organizaciji i realiziciji na jednom ovako prestižnom takmičenju na kojem se sakupljaju poeni za velika takmičenja, uključujući i Olimpijske igre.

Ognjen Pavlović, koji je ujedno i predsjednik Džudo saveza BiH, otvorio je  Evropski juniorski džudo kup u Sarajevu dok je Dane Pepić na istom sudio neke od najvažnijih mečeva.

Ognjen Pavlović je po završetku džudo kupa saopštio:

Prethodnog vikenda sam imao priliku da otvorim Evropski juniorski džudo kup u Sarajevu. Na otvaranju su bili prisutni ambasador Srbije u BiH Nj.e. Ivan Todorov i ambasador Japana u BiH, Nj.e. Kinefuchi Masami.

Ovom prilikom se zahvaljujem ambasadorima koji su podržali takmičenje svojim prisustvom. Još jednu veličanstvenu tehničku organizaciju upotpunili su rezultati naših takmičara, a pre svega Sofije Pajić koja je osvojila zlatnu medalju kao i Lane Bjelice, Lazara Ždrale i Vidaka Maljevića koji su osvojili bronzane medalje.

Portal Zvornicki ba sportskim radnicima iz Zvornika upućuje iskrene čestitke na ovom izuzetnom uspjehu.

Ognjen Pavlović otvorio Evropski juniorski džudo kup u Sarajevu, a Dane Pepić sudio neke od najvažnijih mečeva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *