Na polugodišnjoj konferenciji za štampu predstavnika Policijske uprave Zvornik ocjenjeno je da je proteklih šest mjeseci bezbjednonosna situacija zadovoljavajuća. Prema riječima zamjenika načelnika Policijske uprave Zvornik Aleksandra Vasiljevića, rezultati rada pokazuju da je bezbjednonosna situacija znatno bolja u odnosu na prvih šest mjeseci 2016. godine.

Olakšan proces registracije putničkih automobila i izdavanja pasoša
FOTO: Ilustracija

Veliki uticaj na poboljšanje ima formiranje Centra javne bezbjednosti Zvornik u oktobru prošle godine, današnje Policijske uprave, rekao je Vasiljević. On je dodao da je povećan broj izvršilaca zbog čega je povećana prisutnost na terenu , veće su mogućnosti za rad, a i sami uslovi rada su poboljšani.
Na pitanje novinarke radio Osvita da li je riješen problem čekanja i velikih gužvi prilikom registracije vozila, zamjenik načelnik Policijske uprave Zvornik Aleksandar Vasiljević je rekao da je taj problem riješen , povećan je broj izvršilaca, a od 1.avgusta će na snazi biti novo produženo radno vrijeme .

Nekadašnji CIPS, a danas odjel agencije IDDEA za izdavanje ličnih i saobraćajnih dokumenata od prvog augosta raditi će od 7 do 17 časova kako bi se olakšalo  registrovanje vozila, izdavanje ličnih karti i pasoša.

Stanje sa izdavanjem pasoša je se normalizovalo prema riječima prvih ljudi PU Zvornik.

(Osvit/Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *