s

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 22.02.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela (jedno u Milićima i četiri u Zvorniku) i dva lica su lišena slobode (oba u Zvorniku). Iz Policijske uprave Zvornik su o krivičnm djelu krađe u Zvorniku i hapšenju jednog lica iz Srbije saopštili:

Policijskoj stanici Zvornik 22.02.2024. godine oko 19,35 časova, oštećeno lice je prijavilo da je navedenog dana od strane nepoznatog lica ili više njih izvršena provala u porodičnu kuću na području grada Zvornika, kojom prilikom je otuđeno vatreno oružje vlasništvo oštećenog, određena količina novaca i zlatnog nakita. Policijski službenici PS Zvornik su postupili po navedenoj prijavi i izvršili uviđaj na licu mjesta. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Teška krađa“.

Prema nezvaničnim informacijama u ovoj krađi koja se dogodila u Gornjim Šetićima, ukraden je privatni pištolj koji je bio sa dozvolom za nošenje uz značajnu količinu novca i zlata. Niz pljački u zvorničkim ruralnim naseljima je nastavljen.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik 22.02.2024. godine oko 19,40 časova, lišili su slobode lice inicijala I.S. iz Republike Srbije, koje je kao učesnik u saobraćaju odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik ovog jutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *