Neđo N. (49) iz Bratunca osumnjičen je da je komšinici Jelici J. (59) razbio nos, saznaju “Nezavisne”.
Napad se desio u ponedjeljak u mjestu Fakovići, a komšijski sukob prijavljen je policiji koja je izašla na teren.

Kako saznajemo, policija je po dolasku zatekla ženu sa povredama glave, tačnije razbijenog nosa, pa je upućena u lokalni Dom zdravlja, gdje je ljekarski zbrinuta.

nasilje-žene-zlostavljanje

Prema nezvaničnim informacijama, policija je tragajući za muškarcem za kojeg se sumnjalo da ju je povrijedio, pronašla osumnjičenog Neđu, koji je takođe bio povrijeđen.

On je, kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, imao povrede oka te tvrdio da ga je komšinica pogodila kamenom, a policija istražuje šta se tačno desilo između komšija. Njemu je takođe pružena ljekarska pomoć u lokalnom Domu zdravlja.

Kako saznajemo, tokom razgovora sa polici-jom pokazivao je agresiju, a alko-testiranjem je utvrđeno da je pijan i da ima oko 1,3 g/kg alkohola u krvi, pa je priveden zbog sumnje da bi mogao ponoviti prekršaj.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob između komšija traje odranije i u lošim su odnosima.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvor-nik ne navodeći detalje, policija je uhapsila muškarca iz Bratunca N.N. zbog sumnje da je u mjestu Fakovići fizički napao ženu J.J. i po-vrijedio je.

“Nakon što je Policijskoj stanici Bratunac prijavljeno narušavanje javnog reda i mira u Fakovićima, policija je utvrdila da su oba lica zadobila povrede, a N.N. je uhapšen zbog su-mnje da bi mogao nastaviti s činjenjem prekršaja”, naveli su iz policije.

Dodali su da je u toku rad na dokumentovanju ovog slučaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *