Sport Reality asortiman će od 8.4.2021. biti dostupan i stanovnicima Zvornika. Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji koja je otvorena u ulici Svetog Save br. 56.

Od 8. do 11.4. povodom otvaranja očekuje vas do 30% popusta na sav asortiman.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio desetine maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Osim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete pronaći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen sa ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova. Nakon nekoliko godina postojanja Sport Reality koncepta, Zvornik dobija svoju radnju sa unapređenom ponudom, novim enterijerom, koji će dati potpuno novo iskustvo kupovine.

SPORT REALITY PONUDA ZA DJECU

 Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite na lokaciju da zajedno proslavimo otvaranje 35-te prodavnice u Bosni i Hercegovini, uz poštovanje svih epidemioloških mjera!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *