Ove srijede 22. maja 2024. godine prema informacijama iz kompanije ”Elektro-Bijeljina” planiraju se radovi na području Terenske jedinice Zvornik i to na dva dalekovoda u Zvorniku i opštini Osmaci. Nekoliko naselja na području opštine Osmaci biće tokom dana, dok je u Zvorniku planiran prekid isporuke električne energije u kompletnom Snagovu. Detaljnije u tabli ispod.

Ove srijede radovi na dva dalekovoda na području Terenske jedinice Zvornik, veliki radovi na Mini hidroelektrani Tišča

Najvljeni su i veliki radovi na Mini hidroelektrani Tišča zbog čega će preko 700 domaćinstava biti bez električne energije.

U srijedu 22. maja 2024. godine, radnici “Elektro-Bijeljine” izvodiće radove na godišnjem remontu Mini hidroelektrane “Tišča” i pripadajućem dalekovodu “Tišča-Šekovići”.

U vremenu od 9 do 17 časova, bez električne energije biće oko 750 kupaca u naseljenim mjestima Dragasevac, Mišari, Rača, Dole i Brda sa područja Opštine Vlasenica i kupci u Tišči i Trnovu sa teritorije Opštine Šekovići.

Pomenuti radovi su neophodni kako bismo stvorili adekvatne uslove za kvalitetnu distribuciju električne energije, te stoga apelujemo na kupce da uvaže najavljeni zastoj u sredu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *