Policijska uprava Zvornik: Dva vozača uhapšena u toku dana

Miloš Čupić iz Kotor Varoši uhapšen je noćas zbog sumnje da je ispred policijske stanice pijan pretukao policajca koji je zadobio teške povrede i zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Kako saznajemo Čupić je prvo u kafani napao dva muškarca, koji su telefonom pozvali policiju, a potom su krenuli u Policijsku stanicu u Kotor Varoši kako bi sve prijavili. Čupić je došao za njima, da bi ubrzo nasrnuo na policajca i nanio više povreda po glavi i tijelu.

U PU Banjaluka navode da se sve odigralo oko 2.50 časova, a uhapšeni Čupić je nakon hapšenja alkotestiran i utvrđeno mu je prisustvo od 1,19 g/kg alkohola u organizmu.

”Osumnjičeni M.Č. je narušio javni red i mir u ugostite objektu u Kotor Varoši na način da je fizički napalo dva oštećena lica. Potom je došao ispred zgrade Policijske stanice Kotor Varoš, gdje je narušavao javni red i mir, te fizički napalo policijskog službenika koji je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da se osumnjičenom na teret stavlja da je počinio krivična djela teška tjelesna povreda, napad na službeno lice u vršenju službene radnje, a zbog tuče u kafiću i prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru.

”U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim. Nakon kompletiranja predmeta osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djela biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode u policiji.

Nezvanično saznajemo da je Čupić ranije privođen zbog zloupotrebe droga, a odranije je bio u sukobu sa jednim policajcem iz Kotor Varoša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *