Lišen slobode četrdesetogodišnjak zbog prijetnji upućenih policijskimc službenicima u policijskoj stanici Bratunca.

Pijan zvao policijsku stanicu i prijetio pa ga uhapsili
FOTO: Ilustracija

Vrlo neobičan događaj i hapšenje dogodili su se juče u Bratuncu. Četrdesetogodišnji Bratunčanin je u toku dana otišao da traži od policije da mu puste prijatelja koji je nešto ranije uhapšen zbog alkohola u krvi prilikom upravljanja automobilo.

Nakon što je policija odbila zahtjev isti je nazvao stanicu i prijetio nakon čega je usljedilo lociranje istog i hapšenje. Uhapšeni K.S. imao je 1,3 g/kg alkohola, pa je se spojio sa ranije uhapšenim prijateljem u pritvorskoj ćeliji, s tim da će prijatelj izaći uz plaćanje kazne, a pijani K.S. će vjerovatno biti sudski gonjen.

U nastavku prenosimo u potpunosti pristigli dopis iz PU Zvornik.
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice K.S. (1977) iz Bratunca, zbog narušavanja javnog reda i mira prijetnjama upućenim policijskim službenicima.

Naime, lice K.S. se obratio Policijskoj stanici Bratunac, 25.09.2017. godine, oko 18,25 časova, tražeći da policijski službenici puste na slobodu lice F.A. koje je lišeno slobode isti dan, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Obzirom da je K.S. upoznat da lice F.A. ne može biti otpušteno na slobodu, shodno važećim zakonskim propisima, isti je nastavio sa negodovanjem ali se udaljio iz prostorija PS Bratunac.

Nedugo zatim, isto lice je pozvalo Policijsku stanicu Bratunac i tom prilikom upućivao prijetnje policijskom službeniku, nakon čega je isti od strane policijskih službenika pronađen i lišen slobode. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da lice K.S.posjeduje 1,30 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se preduzmu potrebne.

Navedeno je u dopisu PU Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *