I pored stalne kampanje MUP-a o štetnosti konzumiranja alkohola prije uključenja u saobraćaj i kažnjivosti ovog postupka, slučajevi teško pijanih vozača na našim cestama se svakodnevno bilježe. Posljednji slučaj dogodio se ove nedjelje u naselju Caparde, kada je “teško pijani” vozač sletio s kolovoza i zadobio tjelesne povrede. Nakon testiranja na alkohol utvđena je prisutnost velike količine zbog čega je isti odmah uhapšen. U nastavku pročitajte šta su iz policije saopštili povodom ovog događaja:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Caparde, opština Osmaci, 21.06.2020. godine oko 07,30 časova.

Saobraćajna nezgoda nastala je slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Renault”, kojim je upravljao D.S. iz Zvornika, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik.

Izvršenim alkotestiranjem lica, utvrđeno je prisustvo 1,52 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *