Pješak u Kozluku zadobio teške tjelesne povrede

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 13.05.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedna saobraćajna nezgoda i jedno lice je lišeno slobode (sve u Kozluku).

Na lokalnom putu u mjestu Kozluk, grad Zvornik, 13.05.2023. godine oko 14,05 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je pješak zadobio teške tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „Passat“ kojim je upravljalo lice I.M. iz Kozluka i pješak M.J. iz Kozluka. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik se javilo lice M.J.

Povrijeđenom pješaku je ukazana ljekarska pomoć i konstatovane teške tjelesne povrede u navedenoj ustanovi. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv vozača I.M. za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *