Radovi na krovnoj konstrukciji fiskulturne sale u naselju Branjevo ušli su u završnu fazu. „Važno nam je da naši đaci, njih 258 u Osnovnoj školi Branjevo, dobiju novo mjesto gdje će imati časove fizičke kulture.

Do početka oktobra nova fiskulturna sala na teritoriji Zvornika
I škola i djeca će izgradnjom sale dobiti mnogo,“ kaže Dragica Tubić, direktorica OŠ Vuk Karadžić iz Roćevića i područne škole u Branjevu.

Gradska uprava Zvornik kontinuirano ulaže u školsku infrastrukturu. Prema riječima Bojana Ivanovića, zamjenika gradonačelnika Zvornika osnovni cilj je da svi školski objekti budu u najboljim izdanjima:“Želimo da učenici, ma gdje na području grada da idu u školu, imaju mogućnost pohađanja svih vidova nastave. Fiskulturna sala u Branjevu će samo unaprijediti postojeće sportske rezultate đaka ove škole.“

U izgradnju fiskulturne sale Grad Zvornik uložio je 250.000 KM, a kabinet predsjednika Republike Srpske 150.000 KM. Prema dosadašnjoj dinamici i informacijama dobijenim od izvođača radova, očekuje se da će zgrada biti završena početkom oktobra ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *