Podržimo humanitarnu akciju srednjoškolaca "Čepom do osmjeha"Podržimo humanitarnu akciju srednjoškolaca “Čepom do osmjeha” kojom će se prikupiti sredstva za djecu sa poteškoćama u razvoju, a akcija traje do kraja mjeseca marta.

Učenici Srednjoškolskog centra “Petar Kočić” pokrenuli su humanitarno – ekolosku akciju pod sloganom ”Čepom do osmeha”. Na ideju je došla Nikolina Krajišnik, učenica trećeg razreda medicinske škole, u tome su joj se pridružili drugovi iz razreda, zatim učenici cijele škole, a potom i osnovci iz škole “Sveti Sava”.

“Dosli smo na ideju da pomognemo organizaciji iz Novog Sada koja takođe provodi ovu akciju, i da sakupimo plastične čepove koje ćemo na kraju akcije reciklirati i sav novčani iznos koji dobijemo nakon toga usmjerili bi za pomoć djeci koja imaju poteškoće u razvoju”, rekla je Nikolina.

Podržimo humanitarnu akciju srednjoškolaca "Čepom do osmjeha"

Punktovi za prikupljanje Dom omladine, SŠC, OŠ, Naša kafana, Vremeplov… 

U akciji koja će trajati do 31.marta ove godine mogu učestvovati svi građani. Sakupljene plastične čepove mogu odnijeti u kutije koje će biti postavljene u Domu omladine, Srednjoškolskom centru ”Petar Kocic” Zvornik, OŠ Sveti Sava, Opštini Zvornik, market Bingo koji se nalazi u Karakaju, Našoj kafani i Vremeplovu.

(Osvit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *