Poginuo dugogodišnji novinar Goran Maunaga

Goran Maunaga (65), dugogodišnji novinar ”Nezavisnih novina”, ”Glasa Srpske”, i agencije Srna, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Donjoj Ljubogošti kod Pala, dok su teško povrijeđene četiri osobe, među kojima je i dvoje djece, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Zbog izazivanja ove stravične neserće uhapšen je Miloš Abazović kome se na teret stavlja da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja sa smrtnom posljedicom.

Nesreća dogodila juče u 14.55 časova u Donjoj Ljubogošti. U nesreći su učestvovali automobil ”audi A6”, kojim je upravljao Abazović, ”hjundai” za čijim volanom je bio stradali Maunaga, te ”golf” kojim je upravljala Adisa Milavica.

Kako je “Nezavisnim” potvrđeno Maunaga je podlegao teškim povredama koje je u ovoj nesreći zadobio kao vozač hjundajia.

Takođe nam je potvrđeno da je u ovoj nesreći povrijeđeno više ljudi među kojima je i dvoje djece, a koji su bili u golfu.

Svi povrijeđeni su prevezeni u bolnicu ”Srbija” i nakon ukazane pomoći četvoro je prebačeno na dalje liječenje u Federaciju BiH, jer je riječ o federalnim osiguranicima.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici PU Istočno Sarajevo.

Naređena je i obdukcija tijela stradalog vozača.

Redakcija “Nezavisnih” novina izražava duboko žaljenje zbog gubitka dugogodišnjeg kolege, te upućuje porodici iskreno saučešće. Portal Zvornicki ba upućuje saučešće porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *