Turistička organizacija grada Zvornika je povodom Svjetskog dana turizma koji se obilježava 27.septembra, prezentovala u cjelosti turistički promotivni film o Zvorniku, a u cilju da što više ljudi vidi, čuje i podijeli priču o našem gradu.

Pogledajte osmominutni promotivni film grada Zvornik
Turistička zajednica Zvornika radi punom parom

Film se može pogledati na zvaničnoj internet stranici Turističke organizacije grada Zvornika  www.zvornikturizam.org i na zvaničnoj fejsbuk stranici Visit Zvornik. Film promoviše sve ono što je reprezentativno na našem području kada su prirodne i kulturne atrakcije u pitanju, prikazuje atraktivne sadržaje za goste, ugostiteljsku ponudu i još mnogo zanimljivosti.
Turistički promotivni film o Zvorniku sadrži prelijepe kadrove koje prati zanimljiva priča o našem gradu.

– U skladu sa temom Svjetskog dana turizma za 2017. godinu „Održivi turizam, instrument razvoja“, želimo da pošaljemo poruku da Zvornik ima puno prirodnih i kulturnih vrijednosti prema kojima se treba odnositi sa poštovanjem, koje treba čuvati, zaštititi i učiniti ih dostupnim za turiste – kažu u zvorničkoj Turističkoj organizaciji.

Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske će povodom Svjetskog dana turizma 6. oktobra u Zvorniku u hotelu „Vidikovac“ organizovati seminar gdje će stručnjaci iz oblasti turizma govoriti na najrazličitije aktuelne turističke teme, što će učesnicima omogućiti da unaprijede svoja znanja i poboljšaju svoj rad u praksi.

Uživajte u narednh osam minuta video zapisa Zvornika:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *