Mališani uzrasta od šest do deset godina iz fudbalskog kluba Jedinstvo Roćević boravili su i ove godine na sedmodnevnom fudbalskom kampu na Tari. Pod palicom Brane Radića iskusnog sportskog radnika sa mladim, ovaj kamp je za mališane Roćevića i okolnih mjesta postao tradicija. Ove godine je broj mališana bio ograničen zbog pandemije korona virusa.

Mališani na Tari

Ove godine je 15 mališana, polaznika škole fudbala Jedinstva iz Roćevića boravilo je na Tari, daleko od stalnih obaveza, telefona, računara i svih drugih svakodnevnica današnje djece. Mališani su boravili u mjestu Mitrovica koja se nalazi u parku Tara u Srbiji. U svom boravku su pored redovnog treniranja i ishrane, mališani posjetili sve znamenitosti koje nudi prelijepi park Tara. Jezero Perućac, rijeka Tara koja nakon spajanja sa Pivom prerasta u Drinu, i još mnogo zdravih aktivnosti imali su mališani okupljeni kod Brane Radića u FK Jedinstvo Roćević.

Ovo je deseta godina po redu da se polaznici fudbalske akademije FK Jedinstvo Roćević vode na kampovanje. Ove godine su iskusnom Brani Radiću asistirali Pavle Radić i Dejan Popić.

Brano Radić sa svojim polaznicima na Tari

Svi mališani su oduševljeni onim što su vidjeli i doživjeli i jedva čekaju narednu godinu kako bi doživjeli avanturu zvana Tara. U sklopu sportskog dijela kampa mališani iz Zvornika odmjerili su snage na fudbalskom terenu sa vršnjacima iz Beograda i školom Beosoccer iz Beograda. U oba susreta bolji su bili mališani FK “Jedinstvo” Roćević, ali je rezultat bio u drugom planu.

Pomćni trener u ovom kampu Dejan Popić zadovoljan je održanim kampom, a za portal Zvornicki ba je rekao:

Još jedno nezaboravno druženje i posjeta Tari, koja će zasigurno obilježiti djetinjstvo svim mališanima iz škole fudbala u Roćeviću. Zbog situacije sa pandemijom nismo mogli povesti više dječaka ove godine i to je jedini problem koji ove godine nismo mogli riješiti, sve ostalo proteklo je bez većih problema uz zadovolsjtvo kako nas trenera, tako i mališana iz škole fudbala Brane Radića.

Polaznici škole fudbala "Jedinstvo" Roćević, boravili na sedmodnevnom kampu na Tari (FOTO)
Pomoćni trener Dejan Popić sa mališanima obilazi znamenitosti Tare

Ovo je bila deseti kamp koji se organizuje za zvorničke mališane koji pohađaju školu fudbala u Roćeviću kod Zvornika.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u foto galeriji ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *