Policija kaznula konobara zbog prodaje alkohola pijanom gostu kojeg je policija morala uhapsiti zbog narušavanja javnog reda i mira

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 15.04.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanja javnog reda i mira (u Bratuncu), tri požara (u Skelanima, Šekovićima i Srebrenici) i dva lica su lišena slobode (u Zvorniku i Bratuncu). O hapšenju u Bratuncu iz Policijske uprave je saopšteno:

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su 15.04.2024. godine oko 18,45 časova lišili slobode lice T.C. iz Bratunca zbog bojazni da će nastaviti sa vršenjem prekršaja. Istog dana, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijskim službenicima je prijavljeno da navedeno lica u ugostiteljskom objektu na području Bratunca, narušava javni red i mir bezobzirnim ponašanjem.

Postupajući po prijavi, policijski službenici su alkotestirali lice T.C. prilikom čega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 2,14 g/kg. Isto je prekršajno sankcionisano po članu 8., dok je radnik ugostiteljskog objekta lice S.S., zbog davanja alkohola očigledno pijanom licu, prekršajno sankcionisano po članu 25. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *