Policija u Kozluku uhapsila muškarca zbog neplaćenih kazni

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 18.04.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (U Zvorniku), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Kozluku) i dva lica su lišena slobode (u Kozluku i Zvorniku).

O lažnoj dojavi o postavljenoj bombi u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku iz Policijske uprave Zvornik je saopšteno:

Policijskoj stanici Zvornik, 18.04.2024. godine oko 00,05 časova prijavljeno je da je u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku postavljena eksplozivna naprava-bomba. Na lice mjesta su sa policijskim službenicima Policijske uprave Zvornik izašli pripadnici Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik i pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Zvornik. Policijski službenici su izvršili protivdiverzioni pregled objekta. Izvršenim provjerama i PDZ pregledom nije pronađena eksplozivna naprava-bomba. O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini po čijem nalogu se dalje preduzimaju mjere i radnje u cilju razjašnjavanja okolnosti i činjenica vezanih za navedeni događaj.

O hapšenju u Kozluku iz policije je saopšteno:

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 18.04.2024. godine oko 15,30 časova, lišili su slobode lice inicijala C.J. iz Zvornika, za kojim je raspisana potjernica po Naredbi Osnovnog suda Zvornik zbog neplaćenih novčanih kazni za počinjene prekršaje. Nakon završene kriminalističke obrade, lice je predato u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *