Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lica inicijala D.S. i V.M. oba iz Zvornika, za koja postoji osnov sumnje da su počinila krivično djelo „Krađa“. Zvorničane Dragu S. (42) i Vinka M. (49) policija je zatekla dok su pokušavali golfom pobjeći sa ovcama u gepeku koje su ukrali u mjestu Gornji Grbavci u tom gradu, ali su imali nezgodu jer su bježeći udarili u jedan automobil, prenose “Nezavisne”. Nespretni lopovi su kako saznajemo, juče usred dana imali udes nedaleko od lokacije na kojoj su ukrali ovce. Mještani su odmah po krađi nepoznate osobe prijavili policiji, koja je idući na lice mjesta zatekla lopove koji su pri bijegu imali udes.

Policija uhapsila dvojicu Zvorničana dok su napravili sudar pokušavajući ukrasti sitnu stoku

Informacija o pokušaju krađe sitne stoke potvrđena je u Policijskoj upravi Zvornik. Miljan Bobar portparol Policijske uprave Zvornik je dalje o ovom pokušaju krađe naveo:

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 04.05.2020. godine oko 14,45 časova, prijavljeno je da su u mjestu Gornji Grbavci, grad Zvornik, dva nepoznata lica otuđila sitnu stoku i tom prilikom pokušala putničkim automobilom marke „VW Golf“, da se udalje sa lica mjesta.

Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičene, koji su u namjeri da se udalje sa lica mjesta izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastupila materijalna šteta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policija uhapsila dvojicu Zvorničana koji su napravili sudar pokušavajući ukrasti sitnu stoku

Ovaj događaj samo je potvrdio važnost saradnje građana sa policijom u spriječavanju krivičnih djela, a najefikasniji način je da se lopovi zateknu na licu mjesta zločina kojeg čine.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *