Policija uhapsila lice iz Zvornika koje je oštetilo aparate za točenje goriva

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 19.11.2023. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Zvorniku), jedna saobraćajna nezgoda (u Bratuncu) i sedam lica je lišeno slobode (dva u Vlasenici, dva u Bratuncu, jedno u Milićima, Zvorniku i Šekovićima), od toga šest lica zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini preko 1,50 g/kg. O krivičnom djelu na područj Zvornika iz Policijske uprave su saopštili:

Policijskoj stanici Zvornik, 19.11.2023. godine oko 11,00 časova, su identifikovali i lišili slobode lice A.J. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. PS Zvornik je istog dana, oko 03,30 časova prijavljeno da je nepoznato lice oštetilo dva aparata za točenje goriva na benzinskoj pumpi u mjestu Karakaj, grad Zvornik. Policijski službenici PS Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *