Policija je juče u Bratuncu zaplijenila automobil marke pežo sa krivotvorenim brojem šasije. Ovo je jedan od rezultata akcije kodnog naziva Spare parts koju sprovodi i policijska uprava u ovoj regiji.

Policija zaplijenila vozilo sa krivotvorenim brojem šasije
FOTO: Iustracja

U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik:
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su, 16.05.2017. godine, prilikom realizacije akcije kodnog naziva “Spare Parts“, koja se vodi s ciljem suprotstavljanja ilegalnoj trgovini vozila i rezervnih djelova iz zemalja zapadne Evrope prema drugim zemljama Evrope i Azije, zaustavili i kontrolisali putničko vozilo za koje su utvrdili da posjeduje krivotvoren broj šasije.

Tokom navedene akcije, na području opštine Bratunac, izvršeno je kontrolisanje putničkog automobila marke “Peugeot“, kojim je upravljalo lice E.B. iz Vogošće, prilikom čega je utvrđena neregularnost broja šasije.
Naime, prilikom kontrole navedenog vozila utvrđeno je da broj šasije koji se nalazi na instrument tabli ne odgovara broju koji jeutisnut na predviđenim mjestima veznog dijela lima.

Nad vozilom je izvršen kriminalističko-tehnički pregled kojim su utvrđene navedene neregularnosti. O navedenom događaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvaBijeljina. Policijski službenici PS Bratunac su izvršili privremeno oduzimanje vozila i isti nastavljaju dalji rad u cilju dokazivanja krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *