Poslije saobraćajne nezgode u Tršiću, jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede dok je jedno lice zadobilo krivičnu prijavu

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 14.01.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (Kozluk), dva narušavanja javnog reda i mira (Bratunac i Kozluk), tri saobraćajne nezgoda (Kozluk, Šekovići i Zvornik) i jedan požar (Bratunac). O saobraćajnoj nezgodi u kojoj je dva lica zadobilo povrede iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik 14.01.2024. godine oko 03,55 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila povrede. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Citroen”, kojim je upravalo lice M.T. iz Zvornika sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice A.Z. iz Zvornika.

Od strane dežurnog doktora u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi licu M.T. konstatovane su lake, a licu A.Z. teške tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

Protiv lica M.T. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ nadležnom tužilaštvu, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

(zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *