Poslije sramnog napada na staricu u Bratuncu priveden dvadesetdevetogodišnji osumnjičeni S.H.
FOTO: Arhiva

Poslije sramnog napada reagovala policija.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice S.H. (1988) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Razbojništvo“ u pokušaju,obavještavaju iz Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Naime, Policijskoj stanici Bratunac, juče je oko 19.55 časova, prijavljeno je da je NN lice muškog pola, pozvonilo na vrata porodične kuće pedesetdevetogodišnjakinje, a nakon što je ista otvorila vrata, nepoznato lice je fizički napalo zadavši joj udarce u predjelu stomaka, nakon čega je napustilo kuću i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici su operativnim radom na terenu pronašli lice S.H. i istog lišili slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „razbojništvo“ u pokušaju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo, kaže se u saopštenju Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Zaista sramotan napad na nemoćnu staricu od muškarca u punoj snazi. Ovim putem pozivamo komšije da jedni druge gledaju i čuvaju jer bijednika i zlih umova oduvijek ima, pa tako i danas.  Najbolja zaštita svugdje u svijetu od ovakvih dešavanja upravo jesu odgovorni komšijski odnosi gdje se odmah prilikom zapažanja bilo čega sumnjivog u vašoj okolici obavještava policija.

Nadajmo se da je privreden krivac i da će u ovom slučaju pravda biti zadovoljena što je najbolja prevncija protiv ponavljanja kriminalnog dijela u budućnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *