U Zvorniku je sinoć zabilježen pokušaj ubistva i to korištenjem oružja samostrel, pucanju iz samostrela koji je od policije okarakteristan kao pokušaj ubistva, prethodio je fizički obračun u jednoj od zvorničkih kafana.

Prema nezvaničnim informacijama nakon ”čarki” i fizičkog obračuna u ugostiteljskom objektu, oštećeni i uhapšeni su izašli van objekta, a prema nezvaničnim informacijama do pucanja iz samostrela je došlo u Majevičkoj ulici. Prije toga je uhapšeni najvjerovatnije otišao do porodičnog doma gdje je uzeo oružje i strijelu sa kojim je počinio krivično djelo, neke su od jutrošnjih informacija koje su mogle da se čuju na ulicama grada Zvornika, ali one nisu potvrđene.

Ranjeni u ovom incidentu je smješten u zvorničkoj bolnici, a iz najveće zdravstvene ustanove zvorničke regije su saopštili:

Pacijent je trenutno stabilno. Nije životno ugrožen. Povrijeđena mu je ruka i nije bilo potrebe za operacijom. Osim navedene povrede ruke, nisu evidentirane druge povrede. Pacijent je mlađe životne dobi, navedeno je iz JZU ”Bolnica” Zvornik.

Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju ranije saopštili:

Lišeno slobode lice zbog KD „Ubistvo u pokušaju“

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 13.03.2024. godine oko 00,10 časova lišili slobode lice inicijala B.S. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ubistvo“ iz člana 124., a u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Policijskoj stanici Zvornik je 12.03.2024. godine oko 23,30 časova prijavljeno da je u jednoj ulici u Zvorniku lice B.S. iz Zvornika pucalo iz samostrela u pravcu lica S.L. iz Zvornika, te da je navedenom prethodio fizički napad lica B.S. na lice S.L. u jednom ugostiteljskom objektu u Zvorniku. Licu S.L. je zbog zadobijenih povreda ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje je isto zadržano na liječenju.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštva u Bijeljini kojem će lice B.S., nakon kriminalističke obrade, biti predato uz izvještaj o počinjenom krivičnom na dalje postupanje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *