Požar progutao jedan automobil, drugi oštetio, a brza intervencija vatrogasaca spriječila katastrofu i širenje na benzinsku pumpu (VIDEO)

0

Policijskoj stanici Zvornik, 14.09.2020. godine oko 23,50 časova, prijavljeno je da je u ulici Svetog Save, grad Zvornik, došlo do požara na putničkom automobilu marke „VW Polo”, usljed čega se vatra proširila i na susjedni parkirani putnički automobil marke „Hyundai”.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su odmah izašli na lice mjesta. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja i dokumentovanja navedenog događaja, navedeno je u saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

Zabirnjava činjenica o mogućem podmetnutom požaru u neposrednoj blizini benzinske pumpe na ulazu u grad Zvornik. Ovo nije prvi slučaj požara na automobilima u gradu Zvorniku ove godine, ipak prethodni požari bili su na parkinzima koji nisu u neposrednoj blizini benzinske pumpe. Istraga će vjerovatno otkriti počinioce, ali su motivi zasigurno zabrinjavajući.

Kako je to izgledalo sinoć pogledajte u video zapisima koje smo dobili od naših čitatelja:

Požar na automobilu preko puta benzinske pumpe na ulazu u gradsko jezgro Zvornika

Oko ponoci pozar je zahvatio jedan automobil na ulazu u grad Zvornik iz pravca Diviča, požarom zahvaćeni automobil bio je parkiran preko same benzinske pumpe "Keso", malo je falilo da se dogodi nova katastrofa u Zvorniku sa benzinskom pumpom u centru dešavanja.

Posted by Zvornički.ba on Ponedjeljak, 14. Septembar 2020.

 

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...