Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Projekta smanjivanja faktora zdravstvenih rizika – dio B pojekta za Republiku Srpsku, koji se realizuje kao pilot projekat u gradu Zvorniku.

Poziv Ministarstva za dostavljanje projektnih prijedloga

Ministarstvo poziva javne ustanove, domove zdravlja i nevladine organizacije da dostave projektne prijedloge u skladu sa oblastima: smanjivanje korišćenja duvana, smanjivanje nepravilne ishrane, smanjivanje konzumiranja alkohola i povećanje fizičke aktivnosti.

Zainteresovani podnosioci prijava mogu dobiti dodatne informacije i komplet dodatnih dokumenata u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite i na internet stranici http://bit.ly/RHRF-grantovi.

Projekat Smanjivanje faktora zdravstvenih rizika – dio B projekta za Republiku Srpsku provodi Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Projekat finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju u okviru Povjereničkog fonda za smanjivanje faktora zdravstvenih rizika u BiH, preko Svjetske banke, u svojstvu administratora sredstava granta Povjereničkog fonda.