Poznat datum održavanja Skupštine FK Drina Zvornik

Fudbaleri Drine počeli su pripreme za proljećni dio sezone u kome će glavni cilj kluba biti opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Klub je još uvijek bez predsjednika i uprave, ali to bi trebalo biti riješeno 2. februara, kada je zakazana sjednica skupštine kluba na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo.

Posljednja sjednica skupštine kluba je održana u maju 2019. godine, a veliki broj delegata koji su tada prisustvovali sjednici ne zna gdje se nalazi stadion u Zvorniku i nikada nisu pogledali neki meč prvog tima, a o mlađim selekcijama nećemo ni pričati. Većina tih delegata se pojavljivala na poziv Miće Jevtića i čelnih ljudi grada kako bi samo podigla ruku i podržala njihove namjere, makar one bile uperene protiv kluba.

Nadamo se da će ova praksa postati prošlost i da će u skupštinu biti kooptirani oni najvjerniji navijači koji prate gotovo svaki meč tima iz Zvornika, a koji će se pojaviti na skupštini.

U nastavku se klikom na LINK možete podsjetiti i kako je to sve izgledalo na posljednjoj Skupštini FK Drina Zvornik. Podsjećamo da je FK Drina Zvornik od posljednje Skupštine uspjela na terenu izboriti da dva puta ispadne u niži rang.

Mićo Jevtić novi predsjednik FK Drina Zvornik, imenovano 13 članova Upravnog odbora Kluba

InfoBirač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *