Poštovani,

Dana 19.04.2024. godine održaće se 18. Međunarodna biciklistička trka Beograd – Banja Luka na području grada Zvornika prilikom koje će doći do povremene i privremene obustave saobraćaja u periodu od 10:00 do 15:00 časova u ulicama Svetog Save, odnosno dio glavne ulice od Policijske uprave Zvornik do mosta Kralja Aleksandra I Karađorđevića, te dio sporedne ulice ka stadionu (pored zgrade Zmajevac), Patrijarha Pavla, dio ulice od Centralnog spomen obilježja ka Rekreativno-sportskom centru, te dio ulice od mosta Kralja Aleksandra I Karađorđevića do semaforizovane raskrsnice, Srpskih junaka, dio ulice neposredno iznad Centralnog spomen obilježja, priobalni put u zoni grada i naselja Karakaj.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik će privremeno regulisati, obezbjeđivati i organizovati saobraćaj tokom trajanja trke. Policijska uprava Zvornik može u skladu sa potrebama i dinamikom trke produžiti zatvaranje ulice, a ista će dan ranije u popodnevnim časovima uklanjati vozila kako bi se obezbijedila parking mjesta za organizatore i sportske ekipe u sledećim ulicama:

  • Ulica Svetog Save, dio prema Rekreativno-sportskom centru,
  • Ulica Svetog Save, dio sporedne ulice ka stadionu (pored zgrade Zmajevac),
  • Ulica Srpskih junaka, dio ulice neposredno iznad Centralnog spomen obilježja.

Ovim putem apelujemo na građane da blagovremeno uklone svoja vozila sa pomenutih gradskih površina, a ista mogu parkirati na stadionu malih sportova „Srpski Soko“ koji će biti privremeno otvoren za potrebe parkiranja od četvrtka, 18. aprila u 15.00 časova do 15.00 časova u petak, 19. aprila 2024. godine.

Poznato koje će gradske ulice biti zatvorene i u kojem vremenskom perodu zbog biciklističke trke

Srdačan pozdrav,

GRADONAČELNIK

Bojan Ivanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *