Poznato zdravstveno stanje povrijeđenog lica u saobraćajnoj nezgodi u Tršiću (FOTO)

U jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Bijeljina – Zvornik kada je došlo do sudara dva vozila marke BMW i “folksvagen” jedno lic je zadobilo teže povrede dok je drugo lice zadobilo lakše tjelesne povrede, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik za portal Zvornicki.ba

Podsjećamo da se nezgoda dogodila u Tršiću prethodnog dana oko 15,00 časova koja je izazvala potpunu obustavu saobraćaja za teretna motorna vozila, dok se saobraćaj za putnička motorna vozila odvijao alternativnim pravcem. U ovoj saobraćajnoj nezgodi jedno lice je zadobilo teže povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik za portal Zvornicki.ba

Iz Policijske uprave Zvornik jutros su još naveli:

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik, 28.12.2023. godine, oko 15,00 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su dva lica zadobila tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila, marke „Golf” i “BMW”. Putničkim vozilom marke „Golf” je upravljalo lice M.P. iz Zvornika, a vozilom marke “BMW” je upravljalo lice A.H. iz Republike Austrije, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice S.H. iz Republike Austrije.

U saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice M.P., a lake tjelesne lice S.H., konstatovane od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Bolnica Zvornik. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. O saobraćajnoj nezgodi je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Slijedi podnošenje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama.

Prema riječima očevidaca oveo nezgode, najbolje govori podatak da je otpao točak na jednom od automobila.

Zbog sudara u Tršiću obustavljen saobraćaj za teretna vozila, jedno lice povrijeđeno (FOTO)

Nedaleko od ove nezgode, na udaljenosti kilometar do dva, zabilježena je još jedna nezgoda, a nakon nje, oba vozila su sklonjena sa puta.

O povredama lica iz ove saobraćajne nezgode su iz JZU “Bolnica” Zvornik za portal Zvornicki.ba saopštili:

Iz saobraćajne nezgode koja se dogodila u Tršiću prethodnog dana primljena je pacijentkinja, kojoj su, nakon dijagnostike, ustanovljene teške tjelesne povrede, odnosno fraktura podlaktice.

Fotografije preuzete sa portala InfoBijeljina.com

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *