Nakon što su danas prenijeli tekst, u kome se navodi da su četvorica mladića u Bratuncu brutalno pretukla trojicu policajaca u ovom gradu, na adresu redakcije radio Glas Drine stigao je demant. Prenosimo njihov tekst u potpunosti u nastavku:

Preokret u slučaju premlaćivanja policajaca u Bratuncu od strane dvadestogdišnjaka!?
FOTO: Ilustracija

Javila nam se majka jednog od mladića, koja tvrdi da su policajci, ničim izazvani, pretukli te noći njenog sina.
Demant prenosimo u cjelosti:

“Ja kao majka S.B. /21/sam u postupku prikupljanja dokaza protiv komandira, zamjenika komandira i dr. službenih lica u PS Bratunac, jer su isti zloupotrebili službeni položaj time što su nasrnuli na gore navedenog, na silu ga uvukli u Stanicu i 10 policajaca ga je brutalno pretuklo, nanjevši mu teže tjelesne povrede.

Događaj se desio u 1.30 časova juče ujutro, izbili su mu telefon kada je htio da nazove nas roditelje i kada je pretučen od strane komandira, zamjenika i policajaca. Tek na insistiranje mog sina odveli su ga u Dom Zdravlja u Bratuncu, gdje je upućen hitno za bolnicu Zvornik.
Pošto sam zvala sina da vidim gdje je, policajci su me tek u 4 i 15 obavjestili o svemu. Nisu nam dali ni prisustvo advokata ni meni kao roditelju da ga posjetim.Kada sam zaprijetila da ću pozvati novinare dozvolili su nam da ga vidimo i tada je dao izjavu.

Dokazaćemo da nije napao on policiju kako su naveli već da je policija napala na njega.Povrede koje su zadobili dva policajca jedan u nogu a drugi u ruku su nastali prilikom zadavanja udaraca mom sinu”, navodi se u demantu.

(Radioglasdrine/Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *