Prestižna kompanija "EKO SIR PUĐA" raspisala Oglas za popunjavanje radnih mjesta

Tradicionalni “Livanjski sir” prepoznatljiv je brend u cijeloj Evropi i šire, najveći proizvođač livanjskog sira je kompanija “EKO SIR PUĐA” iz Livna. Ova prestižna kompanija raspisala je oglas za posao, traže se radnici koji imaju ljubav prema životinjama i prirodi. Ovo je ujedno i  idealna prilika za mlade bračne parove da započnu svoj život u novoj sredini sa sigurnim zaposlenjem.

Uz odlične uslove i zdravo radno okruženje, postoji mogućnost napredovanja za one koji budu primljeni u ovu prestižnu kompaniju.

U nastavku prenosimo kompletan Oglas za posao u kompaniji “EKO SIR PUĐA”:

Predmet: Oglas za popunjavanje upražnjenog radnih mjesta 

EKO SIR PUĐA d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tradicionalnih tvrdih  sireva od kravljeg, kozijeg i ovčijeg mlijeka s planinskih pašnjaka. Odlikuje nas visoki kvalitet  naših proizvoda, vrhunsko znanje naših djelatnika koje se prenosi s generacije na generaciju, te  stalni razvoj novih i inovativnih proizvoda. 

U cilju ostvarivanja naše strategije i postizanja ciljeva poduzeća tražimo suradnika za  slijedeća radna mjesta 

  1. RADNIK NA FARMI KOZA (2 izvršitelja) 

Opis radnog mjesta: 

  • Svi poslovi na farmi koza koji uključuju brigu oko životinja na farmi, pripremu hrane i  hranjenje životinja, provođenje muže te održavanje muzne opreme i reda na farmi. 

Prednost imaju bračni parovi. Osiguran je smještaj u blizini farme. 

Poželjne kvalifikacije i kompetencije

  • Prethodno iskustvo na istim ili sličnim radnim mjestima 
  • Odgovornost u obavljanju svih radnih zadataka 

Lokacija radnih mjesta: 

  • Mljekara „EKO SIR PUĐA“, Golinjevo bb, Bosna i Hercegovina 

Vrsta zaposlenja

Nudimo stalni radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 60 dana.  

Nudimo ugodnu radnu okolinu, redovita primanja i rad u dinamičnom okruženju. Svjesni smo  činjenice da su radnici vrijednost svakog društva stoga ulažemo u njihovu izobrazbu i cijenimo  osobni napredak. Širenje poslovanja u regiji za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo  povjeriti odgovornim osobama koje su motivirane za rast i razvoj poduzeća. Nismo  zainteresirani za kandidate koji traže kratkoročan posao s isključivo fiksnim radnim vremenom. 

Ako ste zainteresirani, svoje prijave sa životopisom i dokazima o stečenoj stručnoj spremi,  drugim znanjima te položenim ispitima pošaljite najkasnije do 29.2.2024 na  [email protected] ili nas kontaktirajte na broj 063/331-238. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *