Prijava protiv pedesetošestogodišnjeg mještanina Pađina kod Zvornika zbog krađe električne energijePrijava protiv pedesetošestogodišnjeg mještanina Pađina kod Zvornika podnesena je od strane policijskih službenika stanice u Kozluku zbog sumnje da je pokušao podmititi službenike RJ Elektrodistribucije Zvornik nakon što su ustanovili da je isti u prethodnom periodu krao električnu energiju.,

U nastavku prenosimo pristiglo Saopštenje za javnost Policijske uprave Zvornik:

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Davanje mita“ protiv lica C.J. (1961) iz Zvornika.

Naime, lice se sumnjiči da je u svojoj porodičnoj kući u mjestu Pađine, grad Zvornik, neovlašćeno trošio električnu energiju, tako što se samovoljno priključio na mrežu mimo mjernog mjesta, u čemu je otkriven od strane ovlaštenih radnika RJ Elektrodistribucija Zvornik.

Tom prilikom, lice C.J. je ponudio određenu sumu novca radnicima RJ Elektrodistribucije, kako ne bi izvršili radnju koju su dužni izvršiti, što su isti odbili.

Navodi se u pristiglom Saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *