Prijem za najbolje učenike srednjih škola

Danas je povodom Dana grada , gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizovao prijem za 21 Vukovca i đaka generacije dvije zvorničke srednjoškolske ustanove. „ Sa našim srednjoškolcima smo se vidjeli u posebnim uslovima zbog pandemije virusa korona . Poželili smo najboljima ove generacije dobro zdravlje, sreću i uspjeh u daljem školovanju „ rekao je gradonačelnik Zvornika. I ovoj generaciji učenika , gradonačelnik Zvornika je poručio da gdje god ih život i posao sutra odnese , da nikada ne zaborave ko su, odakle su . Uvjek pamtite svoj grad i vraćajte mu se kada god ste u mogućnosti i ukoliko ste u mogućnosti pomozite svom gradu, poručio je gradonačelnik Zvornika.
NASLOVNA-SREDNJOSKOLCI-640x330

Ana Bošković učenica IV razreda Gimnazije , opšteg smjera u srednjoškolskom centru „ Petar Kočić“ je proglašena za đaka generacije ove škole. Ona nam je rekla da je to kruna čitavog njenog dosadašnjeg truda i rada. Drago mi je što je Gradska uprava prepoznala naše zalaganje i trud tokom cijelog dosadašnjeg školovanja, rekla je Ana dodajući da joj je plan da upiše Elektrotehnički fakultet u Novom Sadu. Smatram da je ovo perspektivno zanimanje i da ću veoma lako naći zaposlenje. Ana Bošković nam je rekla da bi voljela da svoje znanje, koje stekne tokom školovanja, sutra primjeni u svojoj državi i gradu, ako to bude bilo moguće.

ANA-BOSKOVIC (1)

Milenko Božić je učenik generacije Tehničko školskog centra i tehničar je elektroenergetike. On nam je rekao da je bilo teško doći do ovog uspjeha, jer je konkurencija u Tehničko školskom centru velika i ima mnogo učenika koji imaju veliko znanje i koji će u budućnosti biti veliki stručnjaci. Milenko se zahvalio Gradskoj upravi i gradonačelniku što su upriličili ovakav prijem jer se na ovaj način pokazuje koliko im značimo kao intelektualni dio našeg grada., dodao je Božić. I Milenko Božić želi da upiše Elektrotehnički fakultet , ali u Banja Luci , a smjer će mu biti elektroenergetika.
MILENKO-BOZIC

Gradonačelnik Zvornika je podsjetio da će svim Vukovcima po automatizmu Gradska uprava dodjeliti stipendije . Zvornik stipendira već duži niz godina sve svoje studente koji redovno upisuju novu školsku godinu, po određenim pravilima i kriterijumima iznosi stipendija su različiti, a na iznos utiče prosjek ocjena podsjetio je Stevanović.

Pročitaj i ovo...
Loading...