Prilikom obavljanja redovne kontrole, policija Policijske stanice Ugljevik u mjestu Maleševci, zaustavili su i kontrolisali putničko vozilo marke ” Pasat ” sa kojim je upravljalo lice A.S.

5ed244ce05c5c040274607Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršeno je pretresanje vozila, te je tom prilikom pronađeno i prvremeno oduzet 71,5 gram zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu  koja je bila upakovana u dvije najlonske kese. Takođe, pronađeno je i 0,7 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

O svemu je obavješteno nadležno tužilaštvo, postupajući tužilac naložio da se nakon dokumentovanja predmeta protiv lica A.S. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ” Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Navedeni rezultati su sled kontinuiranih mjera i radnji koje policijski službenici Policijske uprave Bijeljina preduzimanju u cilju sprečavanja i otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *