Nakon što su prije nekoliko dana prijavljeni nepoznati počinioce za izvršenje krivičnog djela oštećenje tuđe stvari, policijski službenici su iste identifikovali i protiv istih podnijeli krivičnu prijavu. Zanimljivo je da se radi o dvije osobe od kojih je jedna maloljetna. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Pronađeni počinioci vandalizma nad parkiranim automobila u Zvorniku, među uhapšenim i maloljetno lice

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica S.V. iz Zvornika i jednog maloljetnog lica, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 20.05.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, oštetilo više teretnih i putničkih automobila koji su bili parkirani na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik.

Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i pronalasku počinilaca, operativnim radom na terenu identifikovali lica S.V. i jedno maloljetno lice, za koja postoje osnovi sumnje da su oštetila šest parkiranih teretnih i putničkih automobila, na kojima je tom prilikom pričinjena materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik jutros.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *