Razbojništvo nad Bijeljincem u njegovoj kući, policija traga za razbojnicima

0
Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda. Jedno od krivičnih djela dogodilo se u samom gradu Zvorniku gdje je uništena unutrašnjost porodične kuće, ali i fasada. Iz Policijske uprave Zvornik su o tom slučaju saopštili:
FOTO: Ilustracija

Kako nam je potvrđeno, prema prijavi muškarca dvojica maskiranih razbojinika upali su mu u kuću te mu nanijeli lakše povrede glave, a zatim ga pokrali.

“Policijska stanica Bijeljina 2, sinoć oko 22 časa zaprimila je prijavu, od strane oštećenog lica sa područja grada Bijeljine da je nad njim izvršeno krivično djelo razbojništvo i odmah su postupili policijski službenici, koji su potvrdili navode iz prijave”, navode iz PU Bijeljina.

Dodaju da su nepoznate maskirane osobe nad prijaviteljem izvršile krivično djelo razbojništvo u njegovoj porodičnoj kući, odakle mu je ukraden novac.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je istraga na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela”, navode iz policije.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...