Još jedna velika pljačka novca u Doboju, ukradeno pola miliona KM

Policijski službenici intezivno tragaju za počiniocem KD „Razbojništvo“, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik koje u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje na identifikaciji i pronalasku izvršioca krivičnog djela „Razbojništvo“ koje je Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno 27.03.2024. godine.

Naime, nadležna policijska stanica je navedenog dana oko 02,50 časova, zaprimila prijavu da je maskirani muškarac, uz prijetnju vatrenim oružjem – puškom, počinio razbojništvo nad oštećenim licem u jednoj sportskoj kladionici na području grada Zvornika, kojom prilikom je otuđena određena količina novca.

Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici PU Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta i tom prilikom utvrdili da je izvršenjem krivičnog djela otuđena količina novca u iznosu od oko 6.000 KM.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *