https://zvornicki.ba/redakcija-novi-pocetak-na-pocetku-mjeseca-poslije-ogromnih-problema-portal-nastavlja-se-radom-uz-pretrpljenu-stetu/

Portal Zvornicki.ba, pušten je u “eter” sredinom decembra 2016.godine i od tada ova web stranica plovi internetskim bespućima sa manje i više uspjeha. Od februara 2017.godine, portal zvornicki.ba registrovan je kao imovina firme “Z-media”.Nažalost posljednjih mjesec dana pretrpjeli smo ogromnu štetu zbog novonastalih tehničkih problema prouzrokovanih “napadom” na našu bazu podataka.

Nakon problema koji su pogodili portal zvornicki.ba i polije nekoliko pokušaja otklanjanja nastalih “problema”, nažalost u prethodna dva dana sve nam se srušilo i izgubili smo skoro 20 hiljada tekstova objavljenih u prethodnih sedam godina i isto toliko fotografija. Nažalost, danas rad nastavljamo sa plasiranjem informacija koje su od ovog dana, a sve ono ranije objavljeno nećete moći čitati u skorijem periodu.

Svi tekstovi i fotografije su sačuvani, u narednom periodu vratit ćemo ih većinu (oni važniji i sadržajniji) na portal zvornicki.ba.

Mi nastavljamo sa radom kao da se ništa nije desilo, objavljivat ćemo informacije o dešavanjima u Zvorniku i regiji srednje Podrinja. Prenosit ćemo i informacije koje smatramo da su od važnosti za naše čitaoce, a posebno za one iz Zvornika i Podrinja.

Svima vama se najiskrenije zahvljujemo na strpljenju i razumijevanju koje imate prema nama. Uvažite naše izvinjenje zbog nemogućnosti normalnog rada posljednjih dana.

Početak maja je simbolično i početak našeg novog rada koji se neće razlikovati od ranijeg. Broj posjeta našoj stranici i broj pratilaca na društvenim mrežama najbolji je signal da nastavimo raditi na isti način i istim tempom kao i do sada.

S’ poštovanjem

Ilijaz Miralemović

Vlasnik i urednik portala zvornicki.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *