Registracija privatng putničkog automobila često je komplikovan proces koji iziskuje dosta vremena i strpljenja. Bećo Muminović iz Križevića kod Zvornika riješit će sve vaše probleme koji se odnose na registraciju putničkog vozila i to sve samo jednim pozivom na njegov broj. Na vaš poziv Bećo Muminović stiže na vašu adresu, preuzima potrebnu papirologiju i vaš automobil, te u rekordnom vremenskom roku vraća vam registrovano vozilo u korporaciji “Drina osiguranja”.

Registrujte svoje vozilo od svog doma uz pomoć Beće Muminovića ovlaštenog agenta "Drina osiguranja"

Broj telefona Beće Muminovića je +387 61 802 832, a Bećo je ovlašteni agent “Drina osiguranja”. Ukoliko imate više vozila, Muminović je tu, kao i olakšice i popusti. Nekoliko zadovoljnih mušterija su prezadovoljni uslugama Muminovića uz najčešće komentare da ih je registracija izašla jeftinije, te da nisu morali hodati i trošiti svoje vrijeme i strpljenje na velike redove i gužve.

Jedan od zadovoljnih mušterija tvrdi: “Ko registruje kod Beće, auto mu stati neće”!

Brzo i povoljno da registracije za sve vrste putničkih, teretnih vozila i poljoprivrednih mašina uz samo jedan poziv na broj +387 61 802 832, a može poziv i na isti broj putem vibera.

(Promotivni tekst)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *